lauantai 16. heinäkuuta 2011

Rahat riittävät vielä - hyvä niin

Lomassa on se paha puoli, että pankkitilin saldo näyttää hupenevan kovaa vauhtia. Kun ei ole töissä, on enempi aikaa kierrellä ja kuljeskella kaupungilla. Vaikka ei harrastaisikaan shoppailua, menee rahaa kahviloissa istuskeluun.

Onneksi tililläni on vielä sen verran rahaa, etteivät kulutusluotot ole minulle ainakaan toistaiseksi ajankohtaista. Tai onhan minulla tietysti luottokortti, mutta yritän aina välttää viimeiseen asti sen luotto-ominaisuuden käyttämistä. Niin kauan kun pankkitilillä on saldoa, käytän aina pankkikorttia - en halua turhaan kerätä itselleni luottokorttilaskua, kun juoksevista menoistakin on välillä vaikea selvitä kunnialla.

Tänään olen kuitenkin lähdössä kaupungille ostoksille. Ajattelin käydä hommaamassa Akateemisesta kirjakaupasta itselleni kirjan tai pari itseäni sivistääkseni. Edes kesälomalla en juuri lue mitään hömppää. 

Kirjaostosten lisäksi täytyy käydä ostamassa pienelle sukulaispojalle syntymäpäivälahja. Kuulemma tänä(kin) vuonna pikkupoikien toivelistan kärjessä ovat Disneyn autopiirretyn autot. Kun en ole itse elokuvia nähnyt, ei auta muuta kuin mennä tutkimaan tavaratalojen leluosastoja - eiköhän sieltä sopiva pikkupojan unelma-auto löydy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti